Zen in 5 weken

Je bent meer zelfbewust, rustig en ontspannen. Hierdoor krijg je meer energie.

Vitaal voor de klas staan? Mindfulness kan je helpen. Je bent meer zelfbewust, rustig en ontspannen. Hierdoor krijg je meer energie. Ook stress heeft minder vat op je. De gratis Mindfulness coach app van VGZ bevat oefeningen die je helpen om meer mindful te zijn. Ook als je (nog) niet bij VGZ verzekerd bent kun je gratis gebruikmaken van deze app.

De app heeft een speciaal programma dat helpt om de oefeningen rustig op te bouwen. Dit programma duurt vijf weken en bevat 25 oefeningen. Je kiest zelf wanneer je met het programma start en ontvangt een melding als het tijd is voor een oefening. Toch geen tijd? Dan pas je het tijdstip van de melding gemakkelijk weer aan. Naast het programma kun je ook zelf uit ruim 40 oefeningen een losse oefening kiezen.

Het gaat er bij alle oefeningen niet om dat je er de beste in wordt of het behalen van doelen, maar om ontspanning in je hoofd en lijf. De oefeningen zijn dan ook zo ingestoken dat ze haalbaar zijn voor iedereen.

De app is te downloaden in de App store en Google Play Store.

Bron: VGZ

Delen is lief

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Gerelateerde blogs

Blog van
de maand
Dat heeft onder andere te maken met routine. Bekijk hier de voor- en nadelen én de praktische tips.
Goede voornemens hebben is mooi, maar volhouden is een uitdaging. Lees de tips.
Eet de volgende groentes en fruit om tijdens de winterperiode voldoende vitamines binnen te krijgen én je energieniveau op peil te houden!
Rugklachten komen veelvuldig voor in het onderwijs. Maar hoe ontstaat lage rugpijn en hoe kun je het voorkomen? We geven je een aantal tips.
Zorg goed voor jezelf tijdens de zwangerschap. We geven je tips om buiten en in de klas fit en vitaal te blijven.
Ontspanning is heel belangrijk om een burn-out proberen te voorkomen. Wat is stress, hoe kunt je ontspannen en hoe herken je een burn-out?
Zou je toch eens wat meer willen bewegen? Dan hebben wij een leuk dagschema voor je ontwikkeld met tips voor bewegen tijdens het werk.

Houd mij op de hoogte!

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse Onderwijs fit! nieuwsbrief met de nieuwste tips, blogs en aanbiedingen per e-mail.

Mijn gegevens zijn:

We willen je graag zo veel mogelijk informatie op maat bieden, zodat deze past bij jouw levensstijl. Mocht dat je interessant lijken, zou je dan het volgende willen invullen? Dit is niet verplicht!