Zorgpremies voor iedereen in het onderwijs

Werken in het onderwijs vraagt veel van lichaam en geest. Daarom hebben wij gezocht naar een zorgverzekering die echt bij jou past. Een zorgpremie die de meest voorkomende behoeften van onderwijspersoneel, zoals fysiotherapie en mindfulness, vergoedt en meer.

De voordelen van het onderwijspakket bij VGZ

De voordelen van het onderwijspakket bij Zilveren Kruis

Ook een voordelige autoverzekering afsluiten? Ontvang 35% korting!

Sluit je autoverzekering nu af bij Allianz en ontvang; 1 jaar gratis schade inzittendeverzekering, 24 uursdienstverlening, gratis hulpverlening bij schade, goede nieuwwaarderegeling, geen eenmalige poliskosten én 35 % korting!

Een zorgpakket dat op mijn behoeften aansluit

Omdat ik in het onderwijs werk, heb ik gekozen voor dit zorgcollectief. Hierbij kreeg ik namelijk een pakket dat op mijn behoeften aansluit als leraar, zoals extra behandelingen fysiotherapie. Daarbij kreeg ik ook nog een mooie korting op de premie én mijn man profiteert mee!

José Helmink – Aardrijkskundedocent

Meer weten?

Wil je meer weten over Zorgpolisonderwijs.nl? Of heb je een vraag over je premie?

Play Video

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is in het onderwijs. Ook studenten aan een lerarenopleiding en gepensioneerde leerkrachten kunnen zich aanmelden voor Zorgpolisonderwijs.nl. Daarnaast profiteren ook alle inwonende gezinsleden mee.

Overstappen

Vanaf 12 november tot en met 31 december 2020 kun je overstappen van zorgverzekeraar. Je oude zorgverzekering wordt automatisch opgezegd als je voor 1 januari 2021 overstapt. Stap je later over? Dat kan tot eind februari, mits je de oude zorgverzekering hebt stopgezet voor 1 januari 2021.