Doe mee en win!

Stap over op een polis van dé zorgverzekeraar voor het onderwijs en maak kans op 1 van deze energieke prijzen!

We onderzoeken niet alleen welke zorgverzekering het beste past bij de behoeften van mensen die werkzaam zijn in het onderwijs, maar je kunt er nu ook mooie prijzen mee winnen. Stap dít jaar over via Zorgpolisonderwijs.nl en maak kans op energieke prijzen.

Doe mee en maak kans op:

Wat moet je doen?

Sluit je zorgverzekering af via Zorgpolisonderwijs.nl en stuur een e-mail naar ikwilwinnen@zorgpolisonderwijs.nl. Wie weet feliciteren we jou in maart 2021 met je gewonnen prijs!

Voorwaarden van de actie:

De actie duurt van 12 november t/m 31 december 2020 en geldt alleen wanneer je via Zorgpolisonderwijs.nl een verzekering afsluit.

Ben je in deze periode overstapt via Zorgpolisonderwijs.nl én heb je een mail gestuurd naar ikwilwinnen@zorgpolisonderwijs.nl, dan maak je kans op 1 van de energieke prijzen.

In maart nemen we contact op met de winnaars. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd, tenzij er nadrukkelijk toestemming van de winnaar is gevraagd.

De prijs is niet in te wisselen in contanten.

We zullen het bedrag uitkeren op je rekening. De prijs heeft een maximale waarde van €1.500,-. Heb je een verzekering voor 2021 gekozen met een lagere jaarpremie dan €1.500,-? Dan wordt een bedrag ter waarde van jouw jaarpremie uitgekeerd.

De maximale vergoeding van het sportabonnement is €260,- voor een halfjaar. Is het bedrag lager? Dan wordt het bedrag ter waarde van je halfjaarabonnement vergoed. Wij nemen contact met je op over de wijze waarop we de prijs zullen uitkeren.