Blijf fit met Onderwijs fit!

Een zorgverzekering is heel belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat jij fit voor de klas én in het leven staat! Zeker nu dit najaar niet alleen de ‘gewone griep’, maar ook corona je gezondheid mogelijk op de proef stelt. En daarom willen wij jou graag helpen om fit te worden óf te blijven met Onderwijs fit!

Met Onderwijs fit! geven wij jou tips over gezond leven, werken en eten, helemaal afgestemd op jouw levensstijl en op jouw beroep in het onderwijs. En we wijzen je ook nog eens op extra voordeel!

Op deze pagina vind je:

Tip van de maand

Download de app ‘Ommetje’ via Google Play of de App Store en maak samen met collega’s een loopcompetitie aan waardoor je gestimuleerd wordt om in beweging te komen.

Leg de lat steeds wat hoger.

Kortingen op producten en diensten om vitaal te blijven

302px-Adidas_Logo.svg
1200px-Decathlon_Logo
New_Balance-logo-F34722CB97-seeklogo.com
bodylab24-coupon-codes
primary-logo.black
Reebok_logo20
csm_Mieterlogo_rituals_600x600_48ba403ca6
1280px-ICI_Paris_XL_logo.svg

Powered by

Bekijk onze blogs

Vind hieronder interessante blogs voor jou, omdat jij in het onderwijs werkt. Bekijk tips over voeding, beweging, tips voor mannen of vrouwen (bijvoorbeeld bij zwangerschap), over ontspanning, maar ook over je slaapritme.
Blog van
de maand
Dat heeft onder andere te maken met routine. Bekijk hier de voor- en nadelen én de praktische tips.
Goede voornemens hebben is mooi, maar volhouden is een uitdaging. Lees de tips.
Eet de volgende groentes en fruit om tijdens de winterperiode voldoende vitamines binnen te krijgen én je energieniveau op peil te houden!
Rugklachten komen veelvuldig voor in het onderwijs. Maar hoe ontstaat lage rugpijn en hoe kun je het voorkomen? We geven je een aantal tips.
Zorg goed voor jezelf tijdens de zwangerschap. We geven je tips om buiten en in de klas fit en vitaal te blijven.
Ontspanning is heel belangrijk om een burn-out proberen te voorkomen. Wat is stress, hoe kunt je ontspannen en hoe herken je een burn-out?
Vitaal voor de klas staan? Mindfulness kan je helpen.
Zou je toch eens wat meer willen bewegen? Dan hebben wij een leuk dagschema voor je ontwikkeld met tips voor bewegen tijdens het werk.
We geven je een aantal praktische tips om niet gapend voor de klas te staan, oftewel om te genieten van een goede nachtrust en moeheid te voorkomen.

Ook een voordelige e-bike of fietsverzekering afsluiten? Ontvang 15% korting bij Allianz!

Met de fietsverzekering van Allianz is de volledige aankoopwaarde gedekt en ben je altijd verzekerd voor diefstal en juridische hulp. Uitbreiden met schade en/of pechhulp? Dat is mogelijk! Bekijk direct de premie van een doorlopende fietsverzekering of klik hier voor een fietsverzekering voor 3 jaar.

Houd mij op de hoogte!

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse Onderwijs fit! nieuwsbrief met de nieuwste tips, blogs en aanbiedingen per e-mail.

Mijn gegevens zijn:

We willen je graag zo veel mogelijk informatie op maat bieden, zodat deze past bij jouw levensstijl. Mocht dat je interessant lijken, zou je dan het volgende willen invullen? Dit is niet verplicht!